ΕΛΟΜΑΣ


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ 
Σήμερα στον ΕΛΟΜΑΣ αριθμούμε 25 μέλη – Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ. Με 800 καταστήματα, σε κάθε γωνιά της χώρας, εξυπηρετούμε εκατομμύρια καταναλωτές, στηρίζοντας στην πράξη κάθε τοπική οικονομία όπου δραστηριοποιούμαστε και συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MARKET IN


Η αλυσίδα Super Market MARKET IN απαριθμεί περισσότερα από 200 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!
Από τον Αύγουστο του 2013 η MARKET IN χρησιμοποιεί τις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, έκτασης 30.000m2 στεγασμένου χώρου που εξυπηρετεί τα καταστήματα Αττικής και Νοτίου Ελλάδος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

THK-INTRADEGROUP


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από τρεις επιχειρηματίες, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του εμπορίου.

Το όραμά μας είναι να αναγνωριστούμε σαν μια αξιόλογη εταιρεία στον χώρο του λιανεμπορίου / χονδρεμπορίου και των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ


Aπό το 1954 Προϊόντα υψηλής ποιότητας και νοστιμιάς, φρεσκοψημένα κάθε μέρα!

Με καταγωγή από την Εύβοια ο Ανέστης Αλιμπινίσης μεγάλωσε σε άλευρα, μαγιά κι όλα τα αρώματα του φρεσκοψημένου ψωμιού μέσα στα καλάθια. Ο παππούς του, φούρναρης από το 1954, τον μύησε στα μυστικά του καλού ψωμιού αλλά και πως να συμπεριφέρεται στη ζύμη με αγάπη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ Α.Ε.


Πάνω από 40 χρόνια πλάθουμε την παράδοση

Για περισσότερο από 40 χρόνια η “Ελληνικός Φούρνος Α.Ε.” προσφέρει στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας κατακτώντας εξέχουσα θέση στην προτίμησή τους. Σήμερα, χάρη σε σας, τα προϊόντα μας δίνουν νοστιμιά στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων, δυναμώνοντας ταυτόχρονα τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Το 2002 ξεκινά η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας με έδρα τα Χανιά, καλύπτοντας την τοπική αγορά της Κρήτης σε αρτοσκευάσματα των καλύτερων τοπικών παραδοσιακών φούρνων.

Σήμερα, η εταιρία διαθέτει ένα άρτιο τμήμα πωλήσεων και διανομών, αποτελούμενου από περισσότερα των 1400 σημείων πωλήσεως προϊόντων retail, σε κορυφαία supermarkets και mini markets, delicatessen, εστιατόρια, καθώς και με αντιπροσώπους τόσο στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής όσο και σε όλες της μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ακόμη και στο εξωτερικό με έναν πλούσιο κατάλογο από τα εκλεκτότερα Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ