Τυροκομικά
H Φέτα Π.Ο.Π, της Γαλακτοκομικής Λέσβου, είναι ένα μαλακό τυρί άλμης αποκλειστικά από αιγοπρόβειο γάλα το οποίο ωριμάζει για τουλάχιστον 2 μήνες. Χαρακτηρίζεται από πλούσιο άρωμα και ευχάριστη υπόξινη γεύση
Η Γραβιέρα της Γαλακτοκομικής Λέσβου, είναι ένα σκληρό τυρί με χρυσοκίτρινη επιδερμίδα. Έχει αχυρόχρωμη απόχρωση και αρκετές τρύπες διάσπαρτες στο εσωτερικό του. Διακρίνεται από μια ελαφριά υπόγλυκη γεύση. Παράγεται από περισσότερο πρόβειο γάλα και ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Το Σκληρό Τυρί Μυτιληνιό, της Γαλακτοκομικής Λέσβου, ανήκει στην κατηγορία τυριών σκληρής και ελαστικής υφής, χρώματος λευκοκίτρινου με στρογγυλές οπές σε όλη τη μάζα του. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από αιγοπρόβειο γάλα, ενώ διακρίνεται από απαλό άρωμα και λεπτή υπόγλυκη γεύση. Ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες.